PERHOKALASTUKSEN ALKEET

Tule oppimaan perhokalastuksen alkeita 3.-4.8.2024

Nyt on hieno mahdollisuus päästä oppimaan perhokalastusta huippuvetäjien ohjauksessa huippukoskelle - Huopanankoskelle.

Kurssilla pääset tutustumaan streamer,- nymfi- ja pinturitekniikoihin. Kurssi aloitetaan lauantaina 3.8. klo 15 yhteisellä kokoontumisella. Klo 18 lähtien aloitetaan kalastus koskella ja sunnuntaina kalastus päättyy klo 15. Saat vinkkejä ja opastusta myös henkilökohtaisesti ja koko koski on varattu kurssiporukan käyttöön. 

Mikäli sinulla ei ole omia välineitä, se ei ole ongelma. Ilmoittelet vain etukäteen, niin hommaamme tarvittavat välineet.

Kurssin vetäjinä toimii Mikko Räsänen ja Toni Saarinen.
Mikko on voittanut useita Suomen mestaruuksia perhonkalastuksessa ja ollut mukana MM-kilpailuissa. Lisää Mikosta voit lukea https://ffcjkl.wordpress.com/jasenet/mikko-rasanen/
Toni on harrastanut perhokalastusta liki parikymmentä vuotta ja 13 vuotta hän on käynyt Keski-Suomen koskilla. Hän on innokas perhonsitoja. Tonilla on reissuissa mukana kalakoira Paavo.

Kurssilla on testattavissa Ikon Fishing Products perhokalastusvälineitä  https://www.ikonfishingproducts.com/

Jos kalastukselta malttaa nukkumaan, niin majoitus tapahtuu vanhalla kyläkaupalla kosken vieressä  https://www.huopanankoski.com/majoitus-ja-rantasauna/

Syömistäkään ei ole unohdettu; tullessasi saat tulokahvit, iltapala on kalastuksen lomassa nuotiolla, aamiainen on majoituspaikassa ja lounaan saa käydä nauttimassa kioskilla.

Hinta 230 € sisältää opastuksen, majoituksen (omat liinavaatteet tai 10 € lisämaksusta sänky on pedattuna) ja mainitut ruuat.

Kurssille mahtuu kahdeksan henkeä. Ilmoittautua voit Huopanankosken Kioskille 044-0375604. 

Jos haluat kysellä lisätietoja, voit soitella kurssiasioissa Mikolle 050-5995606 ja majoitus sekä ruoka-asioilla kioskin numeroon.